Piatra Lunii · Pietre Semiprețioase

Piatra Dorințelor sau Piata Norocului

Întotdeauna omul a crezut în  soartă, în destinul ce-i este ursit în stele, dar și în noroc. Mereu a căutat să-și atragă norocul prin diferite ritualuri sau cu ajutorul talismanelor. De-a lungul anilor cel mai popular talisman a fost Piatra Norocului cunoscută în zilele noastre drept Piatra Lunii.

O străveche legendă romană asociază Piatra Lunii cu zeita Diana – zeiță a vânătorii, a pădurilor, dar și a Lunii. Romanii credeau că acest cristal este făurit chiar de lumina lunii, care a rămas captivă în rocă. Datoită reflexiilor sale spectaculoase, romanii credeau că dacă este oferită unei persoane, cristalul va închega o legtură puternică între cele două persoane, acestea iubindu-se pentru totdeauna.

În alte mitologii se spune că bijuteriile cu Piatra Lunii pot deschide inima oricărui bărbat sau femei și crează armonie în relațiile de dragoste. O altă legendă spune că este Piatra Dorinței. Asta poate pentru că împlinește o dorință dacă este făcut un ritual de magie specifc, atunci când luna este plină sau poate pentru că stârnește dorința sexuală, atracția, instinctul de bază (primar).
În India esste considerată o piatră sacră, aceasta iind afișată doar pe o bucată de material galben. Se crede că în nopțile cu lună plină aceasta capătă puteri magice.

 Piatra Norocului este piatra care deține misterele feminității. În Lumina ei  se poate proiecta și observa ulterior adevărul care stă ascuns în propriul Sine. Piatra Lunii este un talisman pentru călătoriile interioare și pentru meditație, ajutând purtătorul să se liniștească și să se concentreze astfel încât să reușească să pornească în aceste calătorii absolut necesare pentru toți cei care își doresc să se cunoască pe Sine și scopul exact pentru care se află pe Pământ.
Piatra Lunii este o piatră a misterelor. A fost întotdeauna asociată cu energia feminină datorită abilității sale de a stimula partea intuitivă a minții. Atunci când Piatra Lunii este folosită de către o femeie, aceasta dezvoltă clarviziunea și prezicerea viitorului. Atunci când aceasta este folosită de către un bărbat, acesta este echilibrat emoțional și îi este stimulată partea dreaptă a creierului, încurajând gândirea liberă.

 Piatră a norocului, a iubirii și emoțiilor, a dorințelor împlinite, simbolizează cel de-al treilea ochi, protejează noile începuturi, schimbările în viață, călătoriile, căsnicia, copiii, femeile, destinul, somnul. Stimulează altruismul, intuiția, încrederea, cunoașterea, afecțiunea, ocrotirea, aprecierea de sine. Scade anxietatea, stresul, egoismul, stările conflictuale, slăbiciunile, inhibițiile.
 Recomandată celor care au tendința de a cheltui prea mult.

 Specifică zodiilor Rac, Balanță, Scorpion, Pești și Săgetător, datorită deschiderii spre paranormal. Ajută la alinierea Chakrelor, oferind echilibru spiritual. Influențează în mod pozitiv persoanele născute sub influența numărului 4, în mod special.

Datorită durității relativ scăzute, Piatra Lunii este fragilă și tebuie ferită de zgârieturi printr-o manipulare atentă. Trebuie purtată cu precauție inelele sau brățările cu Piatra Lunii întrucât prezintă o ușoară tendință spre spargere. Nu se curăță cu abur sau ultrasunete, se curăță doar cu o cârpă moale. Încărcarea energetică a cristalului se face în lumina directă lunii.

 Benefică pentru stomac, splină, pancreas, inimă, plămâni, intestine, piele, ochi, asimilarea elementelor nutritive. Benefică femeilor la naștere, tuse uscată, senzație de arsură, tensiune arterială, febră, insomnie, mușcături de insecte, dureri de cap, grețuri, infertilitate.

Dacă încă nu știți de unde să achiziționați acest cristal, pe pagina noastră găsiți o varietate de produse. Le puteți achiziționa rapid în orice moment.

 Echipa The Philosopher’s Stone.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s